Hányszor érdemes 4D ultrahangra menni?
Szerintem ez leginkább pénztárca függő. Én is szívesen nézegetném gyakrabban a kis babócámat. :-)
Eddig 1-szer voltam 4D-sen, a múlt héten és max még egyszer fogok menni a 30. hét után.
23 hetes kismami
Szerintem is függ a pénztárcádtól. Mi a 18.héten voltunk a pontos genetikai vizsgálat miatt(+ hogy tényleg kiscsaj-e). Nagyon jó volt, tutira láttuk, hogy kiscsajszi. Mégegyszer megyünk majd 30 egynéhány hetesen, ha már szép húsoska lesz, kiváncsi vagyok a változásra...:-)))
Üdv, 20 hetes mami
Általában egyszer elszoktak menni, mert mindenki kíváncsi. Szerintem ezt pedig a 18. és a 31.hét között érdemes, mert akkor elég sok idő telik el a két kötelező uh között, hogy nem látod a babádat. Nekem azt mondták 26.hetesen érdemes mert akkor már elég szépen ki van fejlődve és nem olyan kis sovány. Én akkorra tervezem. Egyébként annyiszor mész ahányszor akarsz és a pénztárcád megengedi.
22 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!