Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két pozitív tesztet csináltam,...

Két pozitív tesztet csináltam, tudom hogy ez mit jelent, de mégsem akarom elhinni, mikor fogom tényleg elhinni hogy ott a baba?

Figyelt kérdés
Hiába teszteltem 2 pozitívat is mégse hiszem el hogy terhes vagyok, mikor fog bennem tudatosulni hogy egy élet fejlődik bennem? Nagyon hamar egy hónap alatt össze jött. Boldog vagyok meg minden csak nagyon fura érzés. nektek nem volt furcsa mikor megtutátok
2009. máj. 4. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:

De, először nekem is furcsa volt, mert nálunk is gyakorlatilag rögtön összejött. Kicsit paráztam is még az első 12 hétben, és én sem fogtam fel igazán... De az első rúgásokat nem fogom elfelejteni, bennem akkor tudatosult igazán, hogy egy kis élet fejlődik bennem (ekkor voltam 21hetes) Szépen lassan majd Te is felfogod, hogy micsoda csoda történik most Veled! :o)

Boldog babavárást!

27hetes kismami

2009. máj. 4. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az első UH után tudatosulni fog. Ez is csak lassan alakul ki az emberben. Meg kell még emészteni. Én is múlt héten teszteltem pozit, ez a második terhességem. A teszt utáni napokban állandóan ez járt a fejemben, aztán a hétvégén annyi program összejött, hogy szinte csak este jutott eszembe, hogy "ja tényleg én babát várok". És ez jó, mert így gyorsabban telik az idő. Később a rosszullétek és a magzatmozgások meg a pocak majd úgyis mindig emlékeztetni fognak rá. Jó pocakoskodást!
2009. máj. 4. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia! Szívből gratulálok!!Hidd el hamar túlleszel a kezdeti "sokkon" :) Ez természetes, pláne, hogy ilyen gyorsan jött! :)

Boldog babavárást kívánok!

2009. máj. 4. 10:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok nektek!Szerintem gyorsan túl leszel ezen a helyzeten.Nekem azért lesz hihetetlen,ha most tényleg bejött,mert túl régen próbizunk már!
2009. máj. 4. 10:45
 5/8 anonim ***** válasza:

nyugi en 7 tesztet csinaltam,hogy ne hidd hogy total hibbant vagyok,azert mert nem tudtam azonnal orvoshoz rohanni,es 2heten at evett a fene hogy meg megvan-e.hat en most 17 hetesen kezdek total lenyugodni,kb3 hete mar igazan normalis vagyok ,elötte meg "pörögtem".szoval nalam sokaig tartott,mar nöl a pocim ez is nagyon megnyugtat.na meg persze a vizsgalatok is csillapitottak valamit.minel többet lattam annak jobban tudatosult bennem az hogy jön a dragam.

sok szerencset kivanok

2009. máj. 4. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :) Uh-n már könnyebb lesz elhinni, de én még most sem hiszem hogy tényleg...pedig már nő a pocim, érzem ahogy mozog. Olyan hihetetlen, és annyira jó érzés!

18 hetes pocis

2009. máj. 4. 10:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia! Bennem is ambivalens érzéseket váltott ki a teszt.

Terveztük, de nekünk is nagyon hamar sikerült, így kicsit meglepődtem. Megcsináltam, szinte rögtön ott volt a két csík, a szemem kikerekedett, örültem. Aztán éjjel arra eszméltem, hogy szorongok. Folyamtosan kérdések jártak a fejemben: Mit fogok én csinálni egy babával? Mit fognak szólni a szülők és a rokonok?(persze mindenki nagyon örült) Na meg, hogy mi lesz így a munkámmal, ami nélkül nem bírtam létezni? Hogy fogok tudni foglalkozni a párommal és a babával egyszerre? Az első uh után azt mondtam, hogy mindegy mennyit hányok, émelygek kínlódok, csak neki jó legyen. Ma már, ha egy nap nem mocorog annyit be vagyok parázva. Szép lassan kialakult minden. Női lapok helyett kismamás fórumok, ruhamánia helyett babacuccok böngészése stb. Persze vannak olyan gondolataim, hogy mi hogy lesz, de már sokkal lazább vagyok, nem idegesítem magam, a mi kis családunk mindent meg fog oldani! Gyakorlatban is jól fog működni minden.

Bocs, hogy ilyen hosszú lett, csak szerettem volna éreztetni Veled, hogy nem kell, hogy bűtudatod legyen, ha most még nem érzed át teljesen a dolgot. Meglátod, minden szépen kialakul és Te is csupa vágyakozással fogsz gondolni a kis pocaklakóra!

Örömteli babavárást!

2009. máj. 4. 13:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. máj. 4. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!