Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi idősen lövettétek ki a...

Mennyi idősen lövettétek ki a babafülét?

Figyelt kérdés
Minél hamarább annál jobb,igaz?
2009. máj. 3. 16:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én 3 naposan, még a kórházban. Kicsit sírt csak, nem volt vészes. Be se gyulladt neki, nem volt vele semmi gond.

Barátnőm kozmetikus, ő mindenképpen azt javasolta, hogy minél előbb. Pár éves kislány már nagyon küzd, ha arra kerül a sor.

Szerintem jobb minél előbb. Bár vannak, akik a lányukra bízzák ezt a döntést, és 6-10 évesen lövetik ki.

2009. máj. 3. 16:38
 2/11 anonim ***** válasza:
12 évesen.Amikor már ő is dönteni tudott, és szerette volna, ha van fülbevalója.
2009. máj. 3. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia, én már a kórházban szeretném ha kilyukasztanák, x hónaposan már nem lenne szívem, mert tuti hogy sírna nagyon, a kórházban állítólag még elég érzéketlen a kis füle, hogy ne érezze úgy. Van amelyik baba végig alussza stb. Üdv: 36 hetes kismama
2009. máj. 3. 16:47
 4/11 anonim ***** válasza:

Félévesen lötték neki.Nem is sírt csak kb fél percig....

Uttánna semmi baja nem volt.

2009. máj. 3. 16:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Én is a kórházban szeretném neki már kilövetni.:)
2009. máj. 3. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:
5 hetesen kapta a fülbevalóját.
2009. máj. 3. 17:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia!4 naposan szúrta ki neki a csecsemős nővér.1 nappal a hazaengedés előtt.Nagyon szereti a lányom és!Jobb így,ha emlékezne az esetleges fájdalomra nem biztos,hogy szeretné.
2009. máj. 3. 17:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem lövettem ki.

Azt mondják "Á úgysem érzi" holott akkor érzi a legjobban. Az lehet hogy nem fog emlékezni rá, de az fáj, és én nem akartam fájdalmat okozni a 3-4 napos kisbabámnak.

2009. máj. 3. 18:05
 9/11 anonim ***** válasza:
A kórházban átszúrták 1 nappal mielőtt hazajöttünk.Semmi probléma nem volt.
2009. máj. 3. 18:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem 6 évesen lőtték ki, és emlékszem, hogy nem fájt vészesen, de a "pisztoly" csattanásától nagyon megijedtem.

Most még csak 7 hós a lányom, de úgy alszik el, hogy a fülét morzsolgatja. Szerintem a fülbevaló zavarná őt és nehezen is gyógyulna emiatt, ezért én majd akkor fogom elvinni, ha már nagyobb és ő is igazán akarja a fülbevalót.

2009. máj. 3. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!