már 15 hetes vagyok ma és már kb 9 cm es de olyan fura hogy van valami a hasamba és ekkora már, és nem érzem mikor fogom érezni?
2011. okt. 21. 08:29
1/9 anonim válasza:
ha első terhességed, akkor még várni kell szerintem, általában 18-22hetes kor közt szokták megérezni az anyukák. második terhességnél már előbb.
ezen kivül függ a testalkatodtól is(vékonyak hamarabb), valamint a méhlepény helyzetétől is(mellső fali később érzi)
türelem, lesz még mikor kirugja az oldaladat és sehogy sem lesz jó olyan nagy lesz:)
2011. okt. 21. 08:33
2/9 anonim válasza:
Én is 19 hetesen éreztem elsőnek. Az első terhességnél több idő kell, míg megérzed a babát. De ezt csak te fogod érezni, ahogy bent bökdös. Még sok-sok hét kell, amíg kívülről (pl. apuka a hasadon tartott kezével) is lehet érezni....
2011. okt. 21. 08:55
3/9 anonim válasza:
Én 16+4 hetesen éreztem először biztosra. Már napközben is érzem ha mocorog. Az este már a férjem is érezte. 19 hetes kismami.
2011. okt. 21. 09:18
4/9 anonim válasza:
Én fekve a szemérem csont felett kicsivel egy ökölnyi "dolgot" ki tudtam tapintani. Na az Ő volt.
2011. okt. 21. 09:21
5/9 anonim válasza:
Én a 17. héten éreztem először biztosan.
2011. okt. 21. 09:44
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat alig várom hogy érezhessem majd!:-)
2011. okt. 21. 14:09
7/9 anonim válasza:
Én a 15. hét végén éreztem először, pedig nem vagyok vékony. Szerintem hülyeség, hogy testalkattól fűgg, legalábbis a dagiságtól biztosan nem, max a magasságtól. Attól még hogy mondjuk hájas az ember hasa, attól belül ugyanúgy lehet érezni mindent, nem a méh hájas :)
2011. okt. 21. 20:24
8/9 Atroposz válasza:
Én 19 hetesen éreztem először ,apuka még nem.
21 hkm
2011. okt. 22. 07:56
9/9 anonim válasza:
09:18-as vagyok.
Tegnap voltam genetikán és azt mondta az orvos, hogy azért éreztem már 16+4 hetesen mert hátsó fali a méhlepényem.
Tegnap is ilyen izgága volt a kisfiam, hogy a doki alig tudta megvizsgálni. Rugott egy akkorát az ultrahang fejbe, hogy még én is meglepődtem. Azóta is csak pörög-forog. Az este mondtam a férjemnek, hogy tegye oda a kezét. Nagyon meglepődött, hogy igy kinyomja a hasam. Ő is nagyon érezte már. Mi lesz később.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!