Valaki fel tudna ajánlani kölcsönbe szívhang halgató készüléket?
Figyelt kérdés
sajna venni nem tudunk az anyagiak miatt......de nagyon jó volna...két vetélés van mögöttem........jelenleg 18+3 hetes pocakos vagyok......2009. máj. 2. 20:46
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
De jó hogy megkérdezted!:):)Én is kölcsönöznék de nem nyit meg semmit az oldal.Segítene valaki az elérhtőségükben?
3/5 ketteske válasza:
Én is ezt kerestem és a tesz-vesz-en találtam is 5 ezer forintért. Szerintem annyit megér. Bár már azon is gondolkodtam, hogy nem is biztos, hogy olyan jó ötlet, mert akkor mindig otthon ülnék, és azt hallgatnám. Annyira félnék, hogy valami baj történik. Mögöttem is van egy vetélés 26 hetesen. Neked hány hetes volt?
4/5 A kérdező kommentje:
nekem az első a 12.héten a második az 5. héten volt.....
2009. máj. 3. 10:50
5/5 anonim válasza:
BRENTEX Kft.
Jászberény
Csík Tibor u. 13.
H-5100
Telefon:
+36 30 8929 103
+36 20 9233 453
Fax: +36 57 413 121
E-mail: info@babamano.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!