Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ettem ma is meg tegnap is 3-3...

Ettem ma is meg tegnap is 3-3 szelet tatárbifsztekes piritost egyszer kétszer ugye nem baj mert nagyon megkivántam?

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:

szia!

Ha friss, ellenőrizett helyről volt a hús, akkor elméletileg semmi bajod nem lehet. Viszont ügyelj arra , hogy ne sok "félig" elkészült dolgot egyél , mert tartalmazhat szalmonellát és egyéb dolgokat. Egyszer -kétszer nem baj , de próbáld a terhesség utáni időszakra "hagyni" ezeket a menüket! :)

36 hetes kismami

2009. máj. 2. 11:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha ennyire szereted a tatárbifszteket, akkor jobb ha megnézeted magad, fogékony vagy e toxoplazmára.Mert ha még nem estél át rajta, akkor NEM szabad nyers húst enned.Ez egy vérvétel, beszélj a dokiddal meg a védőnőddel.
2009. máj. 2. 13:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha lehet akkor ne egyél ilyeneket ez most ténleg komoly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én is mindent ettem ittam terheség alatt de ez azért nem merném.Hidd el nem ilyezgetlek de máskor NE.Szia Zsuzsa
2009. máj. 2. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!