Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet házaséletet élni?

Lehet házaséletet élni?

Figyelt kérdés

a terhesség elején barnáztam kicsit,sajnos taruma ért,valószinű attól volt.Mostmár minden oké,a babánk mozog is már,16 hetes vagyok.

Nyugodt szivvel élhetek házaséletet szerintetek???Nem lesz gond ugye?

2009. máj. 1. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Ha már semmilyen vérzés nincs és nem görcsölsz , nyugodtan lehet házaséletet élni csak nagyon óvatosan . Nekem folyton mondja az orvos , hogy éljek házaséletet nyugodtan csak nem durván . A pocakra is oda kell figyelni . Állítólag az orgazmus jót tesz a tehesség alatt a babának is és a mamának is . Hogy a babának miért ? azt nem tudom .
2009. máj. 1. 19:25
 2/2 anonim ***** válasza:

szia!

A babának azért tesz jót , mert egyrészt növeli a méh vérellátottságát az orgazmus, tehát a keringés fokozódása őrá is pozitívan hat ; másrészt boldogsághormonok szabadulnak fel, amiből a baba is "kap". Azt ugyan nem tudja, hogy a mama és papa mit csinálnak, de ő is "jól" érzi magát. Gyakran elkezd a babó kicsit kalimpálni utána, amitől a kismamik megijednek ; de ez természetes reakció ilyenkor, hiszen pozitív értelemben doppingolja őt is a dolog :D

2009. máj. 1. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!