Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes kismama vagyok,...

22 hetes kismama vagyok, keményedéssel jöttem a kórházba, szedem a magne b6ot, semmit sem ér! nézték a méhtevékenységet azzal az nst-s géppel, de semmi sem volt. Mi lehet?

Figyelt kérdés

a nővérke szerint csak a méhem nő, nyúlnak a szalagok... ez olyan \'mintha megjönne\' nem? én egy óra alatt 4x keményedtem kővé, úgy fáj h még a könnyem is kicsordul.

egyszerűen nemtom mit tegyek!!!!

mert azt éreztetik velem h első babás vagyok és mindent felfújok, mindentől megilyedek.

Na de ha így is van én A BABÁMAT FÉLTEM!!!!!!

segítsetek!

2009. máj. 1. 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Persze hogy aggódsz én is nagyon aggódos vagyok :(! Én kb 20 hetesen keményedtem nagyon :(! MAgne b6 helyett azonnal Magnesii Citricit adott a doki! 3*2 és nagyon jó volt.Hatásos! Már csak 3*1 et szedek! Sokkal többet ér mint a Magne B6. Nyugodj meg! Pihizz! 25 hetes km.
2009. máj. 1. 13:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak keményedések de nekem a 38. hétben! De ne idegeskedj mert annál rosszabb! A korházban jó helyen vagy ott tudják mit csináljanak! Te csak probálj megnyugodni!
2009. máj. 1. 13:31
 3/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a gyors válaszokat.de nemtudok megnyugodni így h semmit sem tudok!! fáj a hasam és nem akarom h a babának baja legyen! muszáj vagyok szólni, de ha meg nincs nagy baj akkor a pihit meg a magneb6ot otthon is tudom csinálni, idegen környezetben még ez is nehéz!!

itt mintha seemit sem javulnék, mintha romlana az állapotom!

2009. máj. 1. 13:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Én kb. a 20. héttől keményedtem. MagneB6-ot szedtem én is 6 db-ot naponta. Majd bekerültem koraszülés gyanúval a 32. héten, mert a ctg fájástevékenységet mutatot ki. Nem lett belőlle szülés. 40. héten indították. Mindvégig kő kemény volt a pocim. A párom a mai napig humorizál ezen. Mert naponta 100x panaszkodtam, hogy "kőőőőő kemény a hasam". A lényeg, hogy a méhszájadat ne nyissa meg. Nekem végülis azt mondták, hogy egyszerűen túlérzékeny a méhem. Van ilyen. Én is pihentem 8 hónapon át, a 9. hónapban pedig már gyalogoltam egész nap, hogy kinyíljon a méhszájam. Mindezt kő kemény hassal. Mégis indított szülés volt.

Azért pihenj sokat, ne simogasd a hasadat.

2009. máj. 1. 14:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy félted a babát (mint mindenki). Nem vagy könnyű helyzetben! Hidd el, ha valami gáz lenne szóltak volna már. Úgyhogy bízz abban, hogy nincs semmi gond és próbálj meg megnyugodni, mert ha idegeskedsz tuti nem múlik el a keményedés és a fájdalom.

Próbálj meg szép dolgokra gondolni(mint pl. megszületik a picurka és veled lesz már, stb.), talán az kicsit feledteti veled a nem túl kellemes környezetet. Szedd kicsit össze magad, meglátod hamarosan otthon lesztek és minden ok lesz.

Kitartás!!!!!

Majd írj, hogy mi volt!

2009. máj. 1. 14:16
 6/10 anonim ***** válasza:

Nyugi, a keményedéstől nem lesz semmi baja a babának!

Az a lényeg, hogy a méhszáj zárt legyen. A kórházban a legjobb kezekben vagy!

Ha ez Téged megnyugtat, válts más magnézium termékre (pl. Béres).

Boldog és gondtalan babavárást!

2009. máj. 1. 14:38
 7/10 A kérdező kommentje:
mondta a nővérke, h nincs baj! akkor még minek vagyok itt?!?!?! otthon sokkal nyugodtabb lenne az ember...
2009. máj. 1. 14:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

14:16-os vagyok.

Mi újság? Jól vagy már? Hazaengedtek a kórházból?

Várom jelentkezésed!

Üdv!

2009. máj. 4. 12:32
 9/10 A kérdező kommentje:

szia!!!

seduxen injekciót kaptam, amikor elmúlt a hatása görcsöltem 2x, aztán azóta alig.hazajöttem tegnap, már nemtudtam ott maradni, m ha sírva görcsölve mentem be és semmit sem csináltak velem a magne b6on kívül, akkor ha már jobban vagyok minek maradjak ott?! egyszerűen sztem a fájdalomküszöböm nagyon alacsony és érzékenyebben érint a babó növekedése...de inkább még egy hascsikarásért is szólok, mint h bármi baj legyen...

köszönöm a válaszodat!

2009. máj. 4. 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Igazad van, én is inkább rögtön hívom az orvost, csak nehogy baj legyen. Hát igen, Magne B6-ot otthon is tudsz szedni. Örülök, hogy már jól vagy!

Vigyázz magatokra!

Problémamentes, gyönyörű babavárást Neked! :)

2009. máj. 5. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!