Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyíregyházán ki hova megy/ment...

Nyíregyházán ki hova megy/ment 4D-re?

Figyelt kérdés

Mi tavaly Medvénél voltunk, de kiváncsi lennék hol van még és hol mit adnak a pénzünkért.

Medvénél amúgy 12.000 ft volt 40 perc DVD. nem kaptam fényképet, de azt tudtunk magunknak csinálni a filmből kivágással és hivattunk elő sokat.

Az én orvosom dr.Fábián Antal de ő nem csinál a kórházban. Akkor hol van még? hol adnak színes képetajándékban?

Írjon aki volt vagy megy mostanában. köszi!!

2009. ápr. 30. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Az én dokim is Fábián,de én Debrecenbe mentem át, [link]

Ide!

9800ft,a belvárosban van,az Aranybika mellett.

kaptam 2 képet előhívva,1 órás dvd-t,cd-n a képeket,kb. 30 darabot,szuper volt!!

szonográfus csinálja,kedves nőci!!27.héten voltam,de megérte!!a babóm totál anyja kiskorában:)

2009. ápr. 30. 15:52
 2/3 anonim ***** válasza:
igentényleg ne menj nyíregyházára!ott akár 20 ezer ft-is lehet!debrecenben olcsó!kapsz dvd-t,2 színes képet és sok fekete fehéret!ráadásul medve nem 1 normális orvos!
2009. ápr. 30. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi is debrecenbe voltunk, ahol az első válaszoló irta! tényleg nagyon aranyos a hölgy, szuper élmény volt. Mi kétszer voltunk 17, és 28hetesen.
2009. máj. 1. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!