Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetesen mennyit mozgott a...

22 hetesen mennyit mozgott a babátok?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ez mitől függhet, de néha. pl tegnap is szinte egész nap alig éreztem, egész este sem, aztán hajnalban felébredtem három körül, és sasoltam, de semmi, mire olyan 5 óra fele nehezen rúgott egy párat, épp csak hogy megnyugodjak, aztán abba is hagyta.Most egyet, és kész.Lesz még mozgékonyabb is, vagy ilyen marad?Ez nem jelent rosszat ugye, ha nem olyan akitív.
2009. ápr. 30. 10:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is nagyon agódtam,mert nekem sem volt aktiv. Mostanra van az,hogy szinte egész nap mocorog,28 hetes vagyok. Ne aggódj,nincs baj,csak egyszerüen lusti! :)
2009. ápr. 30. 10:09
 2/4 anonim ***** válasza:

szia.nekem egész nap szokott mocorogni szinte.igazi kis hiperaktiv,de pár napja visszavett a tempobol,meg is ijedtem hogy valami gond van.egyszer-kétszer bejelentkezik naponta,és még a szokásos esti meccsek is elmaradtak.remélem csak az idöváltozás miatt csinálja.hétfőn megyek dokimhoz és akkor rákérdezek.

boldog pocakosodást

24 hetes

2009. ápr. 30. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem hol így, hol úgy. Van egy időpont nála, a délelőtt 10-11 amikor egyszer "bejelentkezik" és utána van úgy hogy egész nap semmi, csak este. Főleg, ha az ember tesz vesz,járkál, elfoglalja magát, nem úgy érzékeli ezeket a mozgásokat. Nekem is van olyan, hogy szinte 3-4 óránként érzem, de volt olyan is, hogy csak egyszer egy nap. Szerintem ez még változni fog, elvégre ő mozog, csak mi nem érezzük úgy, hiszen egyre fogy majd neki odabent a hely és akkor már minden mozdulatát észrevesszük. Most még van hely ficánkolni.

Boldog babavárást, 22hetes kismami

2009. ápr. 30. 10:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. ápr. 30. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!