Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon köhögök, mit tegyek?

Nagyon köhögök, mit tegyek?

Figyelt kérdés
33 hetes kismama vagyok, és nagyon elkezdtem köhögni. Gyógyszereket amúgy sem szívesen szedek, nemhogy most. Nagyon féltem a babámat, hogy megvislei az állandó köhögés.
2009. ápr. 30. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Forró tea citrommal, mézzel!

Sok folyadék kell!

Az is jó, ha inhalálsz, főleg száraz köhögés esetén.

A gyógyszereket kerüljed minden képpen, nekem legalábbis mindig azt mondják, hogy természetes módon gyógyítsuk magunkat a terhesség alatt.

Azért nem árt, ha megkeresed a védőnődet, ő is biztos tud adni pár tanácsot!

2009. ápr. 30. 09:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a hagymalevél tea nagyon sokat segitett. Próbáld ki!28 hetes voltam mikor nagyon megfáztam .Aznap délután már csúnyán köhögtem. Két nagy bögre hagymalevélteát megittam estére már sokkal jobb lett!
2009. ápr. 30. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, a hagymalevél tea nagyon jó (még ha az íze ne is, de rakj bele mézet azzal szerintem ihatóbb). Inhalálj sós vízzel, naponta 2 szer.

Ha nem múlik el a hosszú hétvége alatt javaslom, hogy kérdezd meg a védőnőt, illetve homeopátiás szerek közül van nagyon jó kifejezetten a köhögésre (monokomponensű nem a stodál). persze akkor hétfőn nemárt ha először bármilyen gyógyszer (szer) előtt meghallgatják a tüdőd, hogy kizárható legyen annak a gyulladása illetve hogy száraz vagy váladékos e a köhögésed nagyon fontos. (azért írtam le így, mert én már végig mentem ezen és a háziorvostól, fül-orr-gégén át végül a tüdőgondozóban lévő doki tudott csak segíteni rajtam, és nem valami ördöngös megfázás, csak sima száraz köhögés, csak épp semmilyen házi praktikával nem múlt el már 3 hete, csak a monokomponensű homeopátiás szertől).

2009. ápr. 30. 10:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. ápr. 30. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!