16 hetes kismama vagyok. Kb. két hete esténként úgy ég a nyelőcsövem. Nem tudom mit tehetnék ellene? Érez valaki hasonlót?
Még nem volt ilyen szerencsére, de a gyomorsavtól van ha jól tudom. Rennei-t lehet szedni terhesség alatt, az segít. Remélem tudok segíteni de majd írnak tapasztaltabb kismamák. :)
Sok boldogságot!
17 hetes km
Szia! Szerintem menj el a körzeti orvosodhoz. A gyomrod nem szokott fájni? Ugyanis szerintem sok a gyomorsavad, ami feljön és marja a nyelőcsövet. És azért főleg este, mivel akkor vízszintes helyzetben fekszel és a sav könnyebben feltud jönni a gyomorszájon keresztül.
Szerintem ír majd fel valami savkötőt, illetve ne nagyon egyél-igyál olyan dolgokat, ami sok savat csinál: alma, citrom, paprika, paradicsom, stb.. Ja és lefekvés előtt igyál meg egy nagy pohár tejet, annak savkötő hatása van.
Minden nap érzem. :)
Nekem a doki a kefírt ajánlotta, ami nagyon gyorsan hat és még egészséges is.
Boldog babavárást!
32 hetes ikres kismama
Szia! Én is ettől szenvedek. Nagyon rossz. Én minden este lefekvés elött renniet szopogatok és annyi párnát teszek a fejem alá amennyit csak tudok. Így tudok alukálni. Próbáld ki.
boldog babavárást
Én úgy hallottam, hogy ha nagy a haja a Manónak, akkor ég a nyelőcső.
Bár 16 hetesen nem tudom mennyire lehet már aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!