Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan kérdeztél rá a nőgyógyá...

Hogyan kérdeztél rá a nőgyógyászodnál az anyagiakra?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy akihez eddig jártam, ugyan szimpi volt, de a barátnőm Nála szült és nem tűnt nekem az elmondottak alapján egy profi és túl jó orvosnak.

Aki megállapította a terhességet nagyon kedves és jó dokinak látszik. Holnap megyünk Hozzá a magánrendelőjébe és ha a Férjemnek is szimpi, lehet mondanám Neki, hogy most úgy gondolom, hogy szeretnék Hozzá járni, és érdekelne, hogy ez mivel járna, valamint mindenképp ide a magánba kell-e járnom a vizsgálatokra (jópénzért) vagy az SZTK-ban is ellát-e, aztán a végén persze kap egy összeget. Arra rá illik kérdezni, hogy mennyit kér? Hogy működik ez nálatok? KÖszi a válaszokat. 8 hetes kismama :)

2011. okt. 10. 09:57
1 2
 11/11 Atroposz ***** válasza:

Amúgy azt hallottam ,hogy sokkal érdemesebb szülésznőt fogadni mert ő elejétől végig ott van a doki csak összevarr.

Nagyon sok tapasztalatot halottam erről sőt azt is hallottam ,hogy már a fogadott orvos sem úgy áll a dolgokhoz ahogy kéne.Mindenki mást mond ,és ez elbizonytalanít.

2011. okt. 13. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!