Miért fáj a jobb oldalon a legalso bordám? Nyomna ott valamit? Csak akkor fáj ha ülök.27km
Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 21:53
1/4 anonim válasza:
Én azt mondom, készülj fel! :) Nekem is elég korán elkezdte nyomni a kisfiam és csak a jobb oldali bordám! Bal oldalon soha. Van, amikor kellemesebb, van amikor meg már ülni sem tudok rendesen. Félig fekszem, amikor csak lehet. Mostanában szokta azt, hogy alámászik a kis lábával és feszíti ki. Hát.... egyre kevesebb a helye. :)
Azért ki lehet bírni! Megéri! Minden jót!
35 hetes kismami
2/4 anonim válasza:
Szia!sajnos nem tudom mitől lehet ez, sajnos nekem is ez van. Én 23 hetes vagyok.Nekem olyan mintha kést szúrnának belém, ha lefekszem akkor jó.Sajnos minden délutánra fáj.Azt mondta a dokim talán epe miatt.Azt hiszem utána járok ennek, mert nekem még sok van vissza.Nem tudom meddig bírom.
3/4 anonim válasza:
Nekem is fáj pont ott :)
Nem vagyok egyedül :)
33 hetes vok
4/4 anonim válasza:
Szia!
Ott nekem is fájdogál szurkál néha, de már éreztem, hogy kinyomja a pocaklakóm ott a lábát, úgyhogy tuti az ő műve!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!