Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A SOTE I Klinikán 18. heti...

A SOTE I Klinikán 18. heti UH-ra bejöhet apuka? Fényképet lehet kérni? Köszi.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi genetikai uh-on voltunk ott alacsonyabb AFP szint miatt. Nyugodtan bemehet az Apuka :) Képet maguktól nem adtak, mi meg nem is kértünk :)

Boldog babavárást! :)

2009. ápr. 29. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak akkor mehet be, ha későn este mentek, mert úgy vannak kialakítva a vizsgálók, hogy ha mindkettőben vannak, beláthat, így nem engedik be. De még vizsgálat előtt kérdezd meg az uh dokit. A képet pedig úgy kell kérni, hogy befizetsz a betegfelvételen 500 ft-t (annyi volt, de ott megmondják) és a papírral mész az uh-ra, ahol odaadod, és nyomtatnak neked.

judy

2009. ápr. 29. 14:03
 3/5 A kérdező kommentje:

Sajnos ettől féltem. 12. heti UH-ra sem engedték be:(...

Köszi a válaszokat.

2009. ápr. 29. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én férjemet egyszer sem engedték be, pedig volt, hogy csak én voltam egyedül a viszgálóban. De lehet videót is kérni, hogy apa ne maradjon le semmiről, csak vinni kell dvdt, vagy videokazettát.
2009. ápr. 29. 15:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Délutánra kell kérni az időpontost és akkor beengedik.Napközben nagy a nyüzsi,a rohanás...

A vizsgálatot csak kazettára veszik fel,DVD-re nem! :( Én jól ki is akadtam ezen... ki használ még kazettát?!Nekünk már nincs is videónk... Olyan hülyeség!!! :(

2009. jún. 5. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!