19 hetes kismama vagyok. Már két éve nem dohányzom és egy pár hete néha annyira kívánom, hogy rágyújtsak. Miért lehet ez az érzés?
Figyelt kérdés
Nem hiszem el,hogy épp a cigit kívánom ennyire.Persze próbálom kibírni,de bosszant,hogy miért van ez.Hogy jutott eszembe,mikor a környezetemben sem dohányoznak.Éreztetek már ilyet,tudom hülye kérdés.2009. ápr. 29. 11:46
1/4 anonim válasza:
Szia.Én nem voltam soha erős dohányos, sőt csak ilyen alkalmi, de nekem is volt hogy majd meghaltam egy szálért.Nem lehet tudni az ember szervezete mikor mire kívánkozik, pláne terhesen.De jelenleg nem lenne szívem a baba miatt rágyújtani, ááá.Ő még olyan védtelen.Te is biztos meg tudod állni.
2/4 anonim válasza:
Szia! Én is 1 évvel a teherbeesés előtt, viszonylag könnyen leszoktam a cigiről. Már el is felejtettem, szinte soha nem kívántam, de érdekes, hogy most 17 hetes terhesen már nekem is 1-2 alkalommal átfutott az agyamon, hogy de jól esne most rágyújtani...persze meg bírom állni, de mindenképpen érdekes.
3/4 A kérdező kommentje:
Hú,már azt hittem megőrültem,de látom nem csak én vagyok így.Akkor Nektek is kitartást!:-))
2009. ápr. 29. 11:55
4/4 anonim válasza:
Dettó! Terhesség alatt én is nagyon kívántam nem tudom miért előtte 1,5 szoktam le de akkor se szívtam 4 többet 1 nap,most hogy szoptatok még jobban kívánom de azért a baba miatt kitartok és nem gyujtok rá! Kitartás neked is! boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!