A 19. heti uh-on: egy kicsit több a magzatvíz. Minden más teljesen tökéletes. A dokim (1. klinikán, genetikus) gondolkozott, hogy nézzük-e, végül arra jutott, hogy nézzük meg, legyünk nyugodtak. Megcsináltassam a magzatvízvételt vagy ne?
Nem tudom kell-e, félek egy kicsit. Szerintem nincs rá szükség, tudom minden rendben van, miért ne lenne? 27 éves vagyok és a párommal együtt mindketten teljesen egészségesek.
Aki volt mondana tapasztalatot ezzel kapcsolatban! Mi legyen? Köszi :-(((
Szia!!
Nekem a 18. heti genetikai Uh-on mondta a dokim, hogy több a magzatvíz,de nincs jelentősége,attól is lehet ha előtte üríti a vizeletét.Nekem afp miatt kellett plussz genetikai központba menni,és akkor már(20. hét )jó is volt a magzatvíz mennyisége.Én az afp-vel is már eldöntöttem a párommal,nem hagyjuk magunkat feleslegesen szúrkálgatni,mert minálunk is amúgy minden rendben van.Én ellene vagyok, DE VISZONT: ha Te mint jövendőbeli anyuka így megnyugszol, jogod van hozzá,de sztem azért jól gondold át a pároddal.Nem veszélytelen,de sokszor sokaknak segített.Azt viszont tudom ,én nem vállaltam volna be.De ez én vagyok,szerencsére nekem nem kellett tovább mennem, menj el a tanácsadásra, és meglátod mit mondanak,lehet ott már mint nekem , rendben lesz a magzatvíz, és nem is kell szúrni,nagyon szorítok, és remélem sikerül jól döntened.
28 éves kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!