Nem baj hogy csak 3 hét múlva adtak időpontot?
Figyelt kérdés
szeptember 27-én teszteltem pozitívat.
Felhívtam a szakrendelőt és csak október 21-ére tudtak időpontot adni.
Nincs túl későn?
Vagy megfelel?
2011. okt. 3. 15:33
1/4 anonim válasza:
Nincs későn. Nem kell sietni ilyenkor még úgysem látni sokat, 5hetes lehetsz kb. Én az elsővel 8 hetesen voltam, a másodikkal 7hetesen akkor volt már volt magzat és szívműködés is nem csak petezsák meg ilyenek. :O
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Köszönöm.
Második baba lesz csak azért kérdeztem mert az elsővel kb 5 hetesen mentem először dokihoz.
2011. okt. 3. 15:47
3/4 anonim válasza:
Én is az elsővel már 5 hetesen voltam, és most 7 hetesen megyek szerdán dokihoz, és csak akkor kapok időpontot UH-ra!
Gratula a babához!
4/4 anonim válasza:
Gratulálok:) Szerintem ha nincs panaszod bőven ráérsz elmenni. Én is rohantam az elején,de teljesen felesleges volt. A másodiknál leghamarabb a 8. héten fogok elmenni, de lehet, hogy csak a 10-en.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!