Terhesség előtt napi egy doboz cigit szívtam. Nem tudom teljesen letenni, napi 2 szálat még mindig szívok. Más is van így? /tudom, hogy helytelen, de nálam már ez is nagy eredmény/
Ugyan már!!Egy orvos sem engedélyezi egy terhes anyának a dohányzást!Én is cigiztem napi egy dobozzal,és lerakatta velem a doki is és a védőnő is.
Egy terhes anya magzata éhezik és fuldoklik!
És napi 1 szál is ártalmas a magzatra!
Egy kérdés:Ha napi egy dobozzal szívtál és most csökkentetted 2 szálra,nem szédülsz meg tőle?
És az egész napod a körül forog,mikor szívhatod el azt a 2 szál cigit,nem?Mert én így voltam,azért is hagytam abba.
Szia! Terhesség első percétől tilos dohányozni! Én napi egy dobozzal szívtam, de azonnal letettem, amint teherbe estem. Ha lettél volna már koraszülött osztályon, és láttad volna azokat a picike 5-600 grammal, 6 hónapra született babákat, akik az anyjuk cigizése miatt lettek koraszülöttek és ilyen pici súlyúak...szerintem akkor biztosan nem hezitálnál...
25 hetes kismama
Érdekes,aki cigizik terhesség alatt,mindíg az orvosra keni,hogy ő engedte meg,mert nem meri bevallani a környezetének,hogy nem akarja letenni a cigit.Mert akarat kérdése az egész!!!Az nem kifogás,hogy nem tudom letenni,csak nyafogás!
Szerintetek,mit érez az olyan nő,akinek nem sikerül a baba,és ilyen kérdéseket olvas.Biztos a szívük szakad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!