Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elkaphatok valamit a kutyustól?

Elkaphatok valamit a kutyustól?

Figyelt kérdés
Nemrég tudtam meg hogy babát várunk. Az aggodalmam a következő: van egy törpetacskónk. ha megkapott minden oltást akkor ugye nem kaphatok el tőle semmit. együtt alszik velünk és bent van a lakásban. lelkileg sokat segít nagyon, mert már volt egy kései vetélésem és jó hogy van kivel törődni és nem csak azon jár az eszem, hogy megint megtörténhet a baj.
2009. ápr. 28. 11:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van amerikai staff.-om,udvaron,nem lakásban!Imádom!Néha megsimogatom,de lényegesen kevesebbszer,mint a terhesség elôtt!12.hétben vagyunk.Hát remélem nem lesz semmi probléma belôle!
2009. ápr. 28. 11:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Az égvilágon semmit nam kaphatsz el tőle.Ha meg van minden oltása és jól van tartva és tisztán akkor tuti h semmi bajod nem lehet.Nekem egy mopszom van és mi is együtt alszunk vele és semmi bajom nincs.Akkor hülyeség ez h nem simogatom meg a kutyám stb.Nekem is nagyon jó h itt van velem mert így nem vagyok egész nap egydül.Igaz ő kb egész nap alszik de akkor is jó h van kihez szólnom.

Szal nyugi mindent csinálj úgy mint azelőtt.A tehesség nem betegség hanem állapot egy csodás állapot!!!

2009. ápr. 28. 11:32
 3/9 Adri baba ***** válasza:
58%

toxoplazma vizsgálat kötelező akkor!!!

HA azzal nincs gond akkor nyugodj meg!

2009. ápr. 28. 11:34
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2009. ápr. 28. 11:59
 5/9 anonim ***** válasza:
NE felejtsd el 3 havonta féregteleníteni,mert az nagyon fontos!!!!!!!
2009. ápr. 28. 12:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lehet, ha rendszeressen viszed orvoshoz és minden oltást megkapott. A toxoplzama a macskáknál fordul elő, azért mondják, hogy állapotosan kerülni kell a macskaalom tisztítását. Jó babavárást és ne félj a kutyusodtól (nekem kettő is van, lakásban)csak örömöt szerez és ha épp arra kell eltereli a figyelmedet, ahogy írod is.
2009. ápr. 28. 13:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Egyetértek az előttem szólokkal. Bizonyos higiéniés szabályok betartása mellett nem lehet gond. Macskás vagyok, kettő is van, toxoplazma miatt már nem kell aggódjak, de van más microorganizmus is ami állatról emberre terjed, viszont nagyon ritka.

Nekem a doki azt mondta, hogy a 10 éves praxisa alatt volt 1 db kismamája, ő sem toxoplazmával, hanem egy másikkal, de ő állatotthonban dolgozott. Teszteltesd le magad, ha nagyon aggódsz, nekem ez a teszt évekkel a terhesség előtt megvolt. Ennek ellenére a párom etet és almozik.

2009. ápr. 28. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok.. toxoplazmára volt meg...
2009. ápr. 28. 18:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is van egy édes labrador, és imádom, de mióta terhes vagyok nem nagyon merem simogatni.Nekem már volt kései vetélésem, és félek, mivel toxoplazmám sem volt még, bár tudtommal inkább a macskák veszélyesek ebből a szempontból, tehát inkább csak szóval szeretgetem, meg néha azért hozzáérek, de akkor alaposan kezet is mosok.

Minden jót.

2009. ápr. 28. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!