Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen véleményetek van a...

Milyen véleményetek van a XVIII. kerületi Medconnexus 4D ultrahang rendelőről?

Figyelt kérdés
JÁrt már ott valaki? Szeretnék elmenni, elég közel is van, véleményeket szeretnék ha járt ott már kismami, köszönöm!
2009. ápr. 28. 10:58
 1/2 anonim válasza:
Szerintem az orvos kedves, a váró és a rendelő is kellemes. 12 000 Ft-ba kerül egy alkalom, egészségkártyával is lehet fizetni. A Down-kór szűréseket van ahol olcsóbban is megcsinálják, mint itt. 10 hetes terhességnél már DVD felvételt is készít. Viszont az első UH-ról semmit nem kaptam, se képet, se leletet, pedig már 8 hetes voltam. Első alkalommal nem kell időpontot kérni, utána a recepción lehet. Ennek ellenére akár egy órás csúszás is előfordulhat. Úgy tudom az orvos nem vállal szülést, máshoz irányít.
2009. ápr. 29. 15:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

A rendelő kulturált, a doktor úr alapos. 14 ezer ft a vizsgálat. Várandósként én is ide járok. Átlagos várakozási idő 2-2,5 óra úgy hogy időpontra mész. Minden alkalommal felháborít. Hiszen a magánrendelésnél ezt is megfizeted. Ez persze nem egyszer fordult elő. Fényképet, igazolást a babavárásról én sem kaptam. Nem éri meg ide járni...

2014. márc. 24. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!