Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki már volt 4d uh annak hogy...

Aki már volt 4d uh annak hogy zajlott? Kb mennyi ideig néztek 2d-vel? És a dvd csak a 3d felvételt irák rá vagy a 2D is?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 08:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia. Mi a 4D Genesis-ben voltunk, az egész vizsgálatot az elejétől a végéig felvette a szonográfus hölgy dvd-re, a képeket külön cd-re. Minket 1 órán át vizsgált hogy jó fényképet tudjon készíteni a babóról, nagyon jó volt :) Nagy élmény!!!

Jó mozizást!

2009. ápr. 28. 08:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi is a Genesisben voltunk.

A 2d-vel éppen csak lemérték, megnézték orvosi szemmel, aztán csak arra használták hogy kijelöljék hogy melyik területet nézze a 3-4 D.

Így mindig váltogatni fognak a 2 technika között, DVD-n minden ott lesz.

2009. ápr. 28. 09:03
 3/9 A kérdező kommentje:
azért kérdezem mert mi voltunk és a 30percből 20 2d és ugye én nem azért fizetem hanem a 4d ért.Elég mérges is voltam.
2009. ápr. 28. 09:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is a 4dgenesis-nél voltunk.

Több, mint 50 perc volt a vizsgálat, az egészet dvd-re írta (ebben benne van a táblázat, 2-3-4d, szóval minden, amit a kivetítőn láttunk, folyamatos felvétel), alatta kellemes zene szól. Kaptunk még 1 cd-t, azon csak képek vannak, kb 50 kép (keze, lába, buksija, ...). 1 képet kaptunk képeslap formájában kinyomtatva. + leletet.

Csokit adtak, nagyon alapos volt a hölgy, mféle keringést nézett (agy, gerinc), szív, vese, gyomor vizsgálata volt. Megnézte az én veseműködésemet is, magzatvizet, lepény állapotát.

Örök emlék marad.

Jó mozizást kívánok!

Üdv:

6 hós baba anyukája

2009. ápr. 28. 09:12
 5/9 anonim ***** válasza:

09:12 újra

Bocs, most látom, h már voltál.

Megkérdezhetem, h hol v nem publikus?

Mi voltunk máshol is, de az nem volt jó, csalódtam én is.

Rá 3 hétre mentünk a 4dgenesis-hez, és nagyon boldogan jöttünk ki.

2009. ápr. 28. 09:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Érden voltam az AG-medicalnál és nagyon nem volt szipatikus nekem az egész ahogy lezajlott.:(A pici szívverését ha 4mp tovább halgatuk akkor sokat mondok gyakorlatilag csak 2dvel nézet a nő.Volt egy kicsi tágulat a picike veséjébe és még a saját orvosommal nem tutam beszélni hogy baj lesz-e avagy sem.Megkérdeztem és tök bunkón mondta hogy kérdezem meg az orvosomat.Hát köszönöm szépen.
2009. ápr. 28. 09:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Hányan mehetnek be veletek a 4 genesisnél??
2009. ápr. 28. 09:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Én Gyöngyösön voltam,itt meg van adva hogy 20 perc a vizsgálat. Ehhez képest 15 perces a dvd-m. :( Ebböl kb. 5 perc 2d. Hát én eltudtam volna még nézegetni... =)
2009. ápr. 28. 10:29
 9/9 anonim ***** válasza:

09:12, 16 ismét.

Mi ketten voltunk bent, de akik előttünk voltak 4-en mentek be.

Egy fotel van, de megoldották vhogy. :)

Érdtől nincs messze a 4dgenesis, mi Bicskéről mentünk.

Szerintem próbáld meg!

2009. ápr. 28. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!