Ülőmunkát végző kismamák! Milyen érzés dolgozni?
Szia!
Én is ülő munkát végzek, nekem is fájdogál egy picit a hasam utána, és jobb felállni. Meg a hátam szokott még fájni. 18 hetes vagyok. De mi lesz még később ?? :)
Ja, tényleg! A hátam is fáj, de mondjuk az nem izgat. Sőt, most hogy így jobban belegondolok, a derekam is fáj és a lábam is! :-) De azért jó, hogy dolgozhatok még, bár biztos otthon is jó lenne! :-)
Jó munkát és kellemes pocakosodást!!!
Szia!
Én 24 hetes vagyok,de nekem nem kényelmes az irodaiszéken ülés!Folyton helyezkedem mint a sajtkukac,a babóm is gyakrabban és erősebben rugdos olyankor!Lehet neki sem kényelmes a testhelyzet.A hátam is szokott fájni,és ha hosszú ülés után felállok nyilall a hasam alja.
Kellemes babavárást Mindenkinek!
Én 28hétig dolgoztam, szerencsére. Hát a széket a lehető leg alacsonyabbra kellett állítani, plusz annyira lazítani a támlán, hogy elég hátra tudjak dőlni. Így mind a ketten jól éreztük magunkat a manóval.
A "rohangálás" az vicces volt, mert huzamosabb ülés után elég rossz volt felállni.
Sorstárs, 22. hétben. Ma nem értették a külföldi kollegák a konferenciabeszélgetésen, miért halkultunk el. Mozgott a hasam!!! :-)))
Nekem is fájdogál a hátam, de nem vész. Ma viszont stresszes napom volt. Idáig a legrosszabb és a vállam is beállt. Be vagyok tojva, hogy fogom kikezelni?? Az én vállfájásom azelőtt maga volt a pokol!
Az ülés elmenne, de nagyon elfáradok nap végére. Heti 2x itthonról dolgozom. Így könnyebb. Holnap tuti fix nem megyek be! Szerintem normális egyébként. Azt mondják ilyentájt borul fel a test egyensúlya. Elkezdtem kismama jógázni, nekem nagyon bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!