Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem termelődik elég hcgm vagy...

Nem termelődik elég hcgm vagy később lehetett a beágyazódás? Csak 113,9 de már 1000 fölött kellene lennie.

Figyelt kérdés
utolső menstruációm március 19. a dokim azt mondta,hogy ne éljem bele magam. a hőm fent van, a melleim eresek, a szaglásom mint egy vadászkutyáé. nem értem
2009. ápr. 27. 14:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nálam ez sajnos nem jelentett jót. :( A tüneteim ugyanúgy megvoltak, én hánytam is, stb, és mégsem maradt meg a baba.

Az orvosom azonban várt 2 hetet, több UH-ot is csinált, így csak 8 hetesen fejezték be a terhességet.

De persze lehet egy késői peteérés is. Viszont tudni kellene, hogy mit látott a doki UH-on.

2009. ápr. 27. 14:55
 2/16 A kérdező kommentje:
uh-on nem látott semmit. emiatt volt vérvétel, mert elvileg már 6 hetesnek kellene lennem.
2009. ápr. 27. 14:57
 3/16 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Bízzunk benne, hogy mensi előtt 1-2 nappal estél teherbe! Akkor minden oké lenne, de így tényleg bizonytalan... :(

Van esély rá, hogy mensi előtt kicsivel jött össze??

2009. ápr. 27. 15:17
 4/16 A kérdező kommentje:
a baj az, hogy a 13. napomon volt ovulációs vérzésem. amugy most jöttem rá, hogy a beágyazódás környékén hólyaghurutom volt és kaptam rá antibiotikumot. valószínű itt lesz a probléma:((
2009. ápr. 27. 15:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

:(

Na, azért ne csüggedj ennyire előre! Lehet, hogy nálad hosszú volt a beágyazódás, és így későn indult meg a hcg termelődés...

Milyen antibiotikumot kaptál?

Én anno mondtam a házidokimnak, hogy babatervezésben vagyunk, és így Semmicillint kaptam ugyanerre... Bár nekem akkor nem lett baba...

2009. ápr. 27. 15:23
 6/16 A kérdező kommentje:

zanocin-t kaptam. pont április 9-től szedtem. csütörtökön kiderül amugy, mert mennem kell megint vérvételre hogy emelkedik e a hcg-m.

nagyon köszönöm a kedvességedet!!

2009. ápr. 27. 15:26
 7/16 anonim ***** válasza:

Nincsmit.

Mindenképp írj, hogy mi lett veled!

Sajnos ezen már én is keresztül mentem, hetente jártam hcg vérvételre, de nekem először megfelelt a korának, aztán senkinek nem kívánom azt az érzést, amikor visszaesett 1000 értéket, és már tudta az orvos ebből, hogy biztosan baj van... :(

Fel a fejjel!

2009. ápr. 27. 15:29
 8/16 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom ami veled történt! Csütörtök délután mindenképp írok, igérem!
2009. ápr. 27. 15:37
 9/16 anonim ***** válasza:

szia én is várom hogy irj. sztem az lehet hogy késöbb volt a beágyazodás és még nem termelödött eleget.

irj hogy mi lett

32

2009. ápr. 27. 16:56
 10/16 A kérdező kommentje:

csütörtökön nem leszek gép előtt, majd csak hétfőn tudok írni. de ma reggel csináltam egy terhességi tesztet, hogy megnézzem, hogy erősebb lett e a csíkom (az előző tesztjeim mind nagyon halványak voltak) és igen, szép erős:))

remélem holnap minden rendben lesz.

hétfőn írok

2009. ápr. 29. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!