Kínai fogantatási naptáról mi a véleményetek?
Nekem nem jött be,csak egyszer- a háromból.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:3 kiscsaj anyukája :-)
3x kislányomnak kellett volna születni, és mostmár tuti, hogy a harmadik kisbabám is kisfiu lesz!!! :)
Szóval három lány helyett három fiam van!
:)
De ez is olyan kb mint a tipmix, van ahol van találat! :)
Bár nagyon érdekes,de úgy isten igazándiból alapja semmi nincs! Ez is egy népi megfigyelésen alapul,csak épp nem magyar.
Nálunk csak akkor jön be,ha olyan hónapban hozzuk össze a pocaklakót,amikor lányt jósol,mert a páromnak csak a csajos "kis fickói" aktívak. Ő egy olyan családból jött,ahol vagy csak lányok,vagy csak fiúk születnek egy apától. Ez az "örökség" a páromnál sem szakadt meg.
Üdv: 3 lányos anyuka
Szia! nekem bejött kislány írt az lett. Kíváncsiságból minden utánam szülő ismerősömnek még a terhessége idején megnéztem és mindig bejött. Nálam 10/10 a találati aránya.Kétféle van a neten egyik egy babázós oldalon a másik a jó, ha összehasonlítod látható hogy nem egyezik. valamint sok anyuka ott követi el a hibát, hogy nem jól nézi. A fogantatáskor már betöltött évet kell nézni, van aki mondjuk decemberben lesz 25 éves és szeptemberben fogant a baba akkor ő a 24-es évet kell nézze.
Persze nem mondom, hogy tévedhetetlen, de nálam eddig 100%-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!