Mennyit adnátok/adtatok az orvosnak a szülésért?
Fogadott orvosom van, úgy gondoltam, ha már magánra hozzá járok és ő foglalkozik velem 9 hónapon keresztül akkor már ő is fejezze be a dolgot, hiszen már szinte minden nyavalyámat ismeri, a babámmal is képbe van.
Egy vizsgált nála 6.000, de ha nem vizsgál, csak uh-ot csinál az 5.000 forint. Minden hónapban voltam egyszer, volt hogy 2x is.
A szülésnél nem mondta meg, hogy mennyit kér. Ilyen feltételek mellett ti mennyi pénzt adnátok? Vagy adtatok anno amikor hasonló árért voltatok magánrendelésen? Köszönöm.
Így van!Ha nincs fogadott orvosod, akkor sajnos mindig az vizsgál meg aki éppen bent van a terhesgondozáson és az ügyeletben lévő orvosnál szülsz!Viszont ha te mindig ahhoz szeretnél járni aki szimpatikus azt fel kell fogadnod, mert ha nincs választott orvos akkor körzet szerint kell a terhesgondozáson megjelenni és hát-ahogy írtam az elején-ott nem tudhatod, hogy ki rendel épp!Én például azért is fogadtam orvost(pedig nem akartam),mert még az életkedvem is elvette az a nőgyógyász aki azon a napon rendelt amikor nekem kellett mennem t.gondozásra!
Boldog babavárást!:)15hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!