Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32+3-hetes KM vagyok! Ma...

32+3-hetes KM vagyok! Ma megyünk dokihoz, ilyenkor mi történik, meg mér mindent a babán?

Figyelt kérdés
És meg tud mindent állapítani?Pl:mekkora,szülés kb,meg ilyesmi?
2009. ápr. 27. 06:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 31. hétben mentem, akkor a doki ultrahanggal megnézte a babót, megmérte őt (fej, haskörfogat, combcsont hossza - a szokásos), nézte a magzatvíz mennyiségét, lepényt. Meg manuális méhszájvizsgálatot is csinált (mindig ellenőrzi).

Ma megyek ismét, már a 36. hétben.

Minden jót!

2009. ápr. 27. 07:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, és azt elfelejtettem, hogy a mért adatokból számolta a szülés várható idejét - 1 nappal tért csak el a kiírt dátumtól, és a gép megsaccolta a baba súlyát is. A szülésről szerintem inkább most kezdünk el beszélni, mivel még múltkor faros volt a baba, és még reménykedem, hogy mostanra megfordult, és nem lesz császár belőle.
2009. ápr. 27. 07:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Szia! Gratula a babóhoz!Kihez jársz dokihoz?Remélem nálunk is minden rendben lesz!szép babavárást!
2009. ápr. 27. 07:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A Kistarcsai kórházba Erdélyi dokihoz járok - de magánrendelésre.

Bizti minden rendben lesz Veletek, nem kell aggódnod! :)

2009. ápr. 27. 08:30
 5/6 anonim ***** válasza:

32 hetesen a bébi méreteiből már nem lehet megbízhatóan következtetni a szülés időpontjára.

Az első 1-2 UH még jó erre, utána -12 h után- már nagyon különböző a növekedés üteme.

Nekem pl- első UH szerint: máj 31- ez a reális-

12 hetes: máj 22

28 hetes UH szerint ápr 27 a várható dátum, annyire nagy a bébi.

Olyan a kérdés, mintha még nem jártál volna nála. Ha így van, akkor nem biztos hogy van ultrahangja egyáltalán, lehet csak beutalót kapsz.

2009. ápr. 27. 08:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a 31. héten voltam.Mérte a BPD,AC,FL,-t.Ebből becsülte a súlyát.A magzatvíz mennyiségét.A lepény tapadását, és érettségét nézte.Na meg a baba fekvését.Nekem a mostani szerint kisebb a babám egy pár nappal, de az orvosom szerint ezzel nem kell törődni, marad a szülés első időpontja.
2009. ápr. 27. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!