Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tudnék csinálni?

Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
Iszonyatosan feszül a hasam kicsit fáj meg nehezen kapok levegőt. Vasárnap óta előjött a nehéz levegő vétel. Tudom hogy ez ilyenkor normális csak elég rossz :S Meg van még egy gondom kevesebbet mozog a babám mint eddig. Voltam ma nőgyógyásznál de arról inkább ne is beszéljünk(Röviden hülye volt). Mondtam neki a bajaimat de mintha nem is hallotta volna. Azt mondta biztos mozog az a baba csak én nem érzem. 25 hetes vagyok. Legjobban az idegesít hogy még lustább a babám mint eddig.
2011. szept. 26. 20:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Menj masik orvoshoz! Ha neked nehez a legzesed, akkor a babanak is! Ha nincs eleg oxigen a vereben, akkor nyilvan nem mozog!

Persze ez a legrosszabb lehetoseg, amit ha valaki mas is megvizsgal, remelem, kizarnak, de ne varj, csak azert mert a dokinak szar kedve volt!

Szoritok neked!

2011. szept. 26. 20:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért a 25. héten még nem lehet/ne annyira nehéz a légzés. nekem a 38. héttől volt kicsit rosszabb (pedig nagyon-nagy hasam volt), akkor is inkább ha feküdtem. Amit az első írt, én is azt javasolnám. Új doki, inkább többen vizsgáljanak meg, mint senki. Még szülésnél sem mindegy, hogy veszel levegőt, pont azért, mert a baba is aszerint tud lélegezni. Kitartás!
2011. szept. 26. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!