Aggódjak? Ma volt egy csöpp barna folyásom amit a bugyimon vettem észre! Nem görcsöl a hasam,de nagyon félek, hogy baj lehet! Volt már másnál is ilyen? A babával mi lett?
Figyelt kérdés
Bocsánat a kérdésért, de nagyon félek, hogy baj lesz!2009. ápr. 26. 18:33
1/7 A kérdező kommentje:
7 hetes vagyok! :o)
2009. ápr. 26. 18:34
2/7 anonim válasza:
szia!
elméletileg nincs baj. Létezik olyan , hogy a test megzavarodik egy picit és icipici vérzést indít el , mintha meg akarna jönni. De azért egy orvos lásson , nehogy baj legyen!!
3/7 anonim válasza:
az elején nekem is volt barna folyásom,főleg akkor mikor meg kellett volna jönnie!én is nagyon megijedtem,de a doki megnyugtatott!most 9 hetes a babóm!
4/7 anonim válasza:
nalam volt ver is sajnos orvosi vizsgalat utan,de megmaradt a babäm.most 4 eves.
5/7 A kérdező kommentje:
Ha kedden megyek orvoshoz az még nincs késő úgye? Kedden megyek uh-ra is! Elvileg a mensi, csak 5-e körül lehetne!
2009. ápr. 26. 18:41
6/7 anonim válasza:
Én is barnázgattam és véreztem is egy kicsit úgy 5-6 hetesen. A doki mondta, hogy nem a babától jön, hanem valami seb, vagy gyulladás okozta. Azért befektettek 4 napra és pihennem kellett, valamint kaptam gyógyszert. Akkor elmúlt és azóta sem volt ilyen problémám! A kisfiam pedig szépen fejlődik, még nagyobb is a koránál! :)
Mutasd meg, mert az a biztos! Minden jót!
34 hetes kismami
7/7 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond, ne aggódj. Én 5 hetes voltam, mikor elkezdtem barnázni,nekem egy hétig tartott és minden nap több volt. Nagyon megijedtem, elmentem UH-ra, azt mondta a doki, hogy még van bennem egy kis vérömleny, az biztos ki fog jönni, nem kell aggódni. Nekem kellett szednem 3x1 Rutascorbint, a doki írta fel. Most 4 hónapos múlt a kisfiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!