14/22 anonim válasza:
suzerintem 16-18 hetes lehetsz a nemét nem igazán tudom meg állapítani mert érdekesen állsz
15/22 anonim válasza:
bocsi most már látom szerintem kislány mert csípőre szedhettél
16/22 anonim válasza:
30. hét fiú kb +6 kg
De ha nem szemből fotóznád jobban látszana...
17/22 anonim válasza:
Csinálnál egy képet oldalról is? Teljesen oldalról vagy ferdén, hogy csak kicsit fordulsz oldalosabb irányba? Úgy jobban látszana.
Így szerintem 28-30 hét körül lehetsz és kislány a pici. De passz :/
18/22 A kérdező kommentje:
A válasz 22.-hét és eddig úgy tűnt hogy kisfiú :)Csak azért tettem fel a kérdést mert sokan megállítanak az utcán hogy mikor fogok szülni mert más állítólag ekkora pocakkal megy szülni de akkor ezek szerint nem olyan nagy mind ahogy azt sokan látják Köszönöm a tippeket mindenkitől!!!És a babásoknak boldog baba várást,akik pedig még nem azok sok pozitív tesztet nekik :)
2011. szept. 26. 07:25
19/22 A kérdező kommentje:
Ja és plusz 5 kg ez lemaradt!
2011. szept. 26. 07:28
20/22 anonim válasza:
egyáltalán nincs nagy pocakod..sőőt..Nekem 20 hetesen volt ekkora és mindenki azzal jött hogy milyen pici a pocakom van..
én meg közöltem velük,hogy gyerek fejlődik benne és nem kamion...:)
Gratulálok a picihez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!