Normális hogy úgy érzem magam mint egy öregasszony ha felkell állni pihenés után?
Hajajj :D Ezt akár én is írhattam volna.
Nekem is fáj mindenem, éjszaka is azt sem tudom, hogy menjek ki csendben pisilni, hogy a párom ne ébredjen fel. Jajgatok közben nagyokat. Igaz én már 32+5 hetes vagyok, de tuti, hogy már 21 hetesen is fájdogált hol itt- hol ott. Párommal szoktam masszíroztatni magam, az néha segít egy kicsit. Kitartást kívánok Neked. :O) És természetesen ettől eltekintve jó babavárást. ;o)
32+5 hetes km
Szia!
Én 34+2 hetes vagyok, és egyre rosszabb a helyzet. Sehogy nem tudok feküdni, mindenhogy fáj valami, ülni meg pláne nem:S Éjszaka elég mókás kikászálódnom az ágyból, mert fal mellett szeretek aludni, így férjem van kívül, hát... érdekes mutatvány, míg kikászálódok mellőle:))) Egy dolog vígasztal, hogy nincs már sok hátra:))
Sok-sok kitartást kívánok Nektek!
Boldog Pocakosodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!