Terhesség alatt ehetőek-e a norbi-s pudingok, sütik,
diabetikus kekszek, csokik.. ?
Figyelt kérdés
Kis mennyiségben, heti 2-3 alkalommal, keveset. Ha nem, akkor miért nem?
2008. márc. 12. 15:19
1/8 anonim válasza:
Szerintem lehet enni ezeket, nem hiszem, hogy gondot okoznának. Ha magas a vércukrod, akkor azért figyelj oda, hogy csak diabetikusat és mértékkel.
2008. márc. 12. 15:49
2/8 anonim válasza:
Lehet, de lehet nem Norbisat is, azért nem kell mindent megvonni magunktól .(Magam nevében nem gazdagítom Norbit a kutyulékai megvásárlásával, inkább eszem Danon pudingot, ismert márkáju nápolyit, vagy csinálok madártejet...)
2008. márc. 12. 16:14
3/8 anonim válasza:
Szerintem semmikép ne egyél ha édesítőszerrel készültek. Szívesen átküldök Neked egy e-mailt priviben az édesítőszerekről. Az én dokim szigorúan megtiltotta. 22 hetes kismama
2008. márc. 12. 17:39
4/8 anonim válasza:
Nem fogyózol a terhesség alatt,ugye?Mert ha igen,akkor nagyon le vagyok döbbenve!!
2008. márc. 13. 12:42
5/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy terhesség alatt tilos az édesítősszer használata, így az abból készült élelmiszerek is
2008. márc. 13. 14:03
6/8 A kérdező kommentje:
Nem fogyókúra miatt kérdeztem, hanem a magas vércukor miatt (8.0 mmol/L) Diétáznom kell, én orvosom szerint lehet enni, csak gondoltam, megkérdezem mások véleményét is. Köszönöm, még várom a tanácsokat, ötleteket :)
2008. márc. 13. 14:55
7/8 anonim válasza:
Én még akkor sem enném meg a Norbi féle műanyagkajákat,ha nem lennék terhes!
2008. márc. 14. 15:09
8/8 IronMan84 válasza:
Igen! Diabetikus terméket nyugodtan lehet enni.
Cukrozott ételeket meg italokat semmiképpen sem szabad a terhesség alatt fogyasztani, mivel az újszülöttnek így nagy lesz az esélye hogy cukorbeteg vagy rákos legyen.
Kizárólag olyan ételeket, italokat fogyassz, amelyek édesítőszerrel készültek.
Vigyázat! A cukor-lobbi sajnos több milliárdos üzlet, az egészségtelen ételek és italok gyártói lefizetnek doktorokat, neves professzorokat, szakértőket, hogy hamis rágalmakat tegyenek közzé az egészségmegőrző édesítőszerekkel kapcsolatban és elfedjék a lassú méregnek számító kristálycukor rákkeltő és cukorbetegséget okozó, kalciumrabló (a kalcium szervezetből való kivonásának következménye a fogszuvasodás és a csontritkulás), vitaminrabló izomsorvadást okozó, ... stb egyéb káros hatását.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!