Mitöl van az ha ülök akkor a babám sokkal aktivabb lesz? 35 hetes kismama!
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 17:43
1/4 anonim válasza:
Az enyém is aktvabb!!Most hogy itt ülök a gép előtt nyomja ki magát a bal oldalamon ezerrel:))
2/4 anonim válasza:
A sz.gép előtt az enyém is állandóan mocorog,hiába ezek a gyerekek még meg sem születnek és már szeretnek gépezni;))
3/4 anonim válasza:
Szerintem így kisebb a helyük ülve és azonnal reklamálnak.
4/4 anonim válasza:
Nekem is igy van altalaban, a szakirodalom szerint tobb oka lehet. Az egyik, hogy ugy jobban erzed, mint amikor maszkalsz, mas dolgot csinalsz, es jobban is koncentralsz ra. A masik, hogy mikor setalsz, az elringatja a babat, es inkabb alszik (nem mindig, de gyakrabban), es mikor leulsz, illtve lepihensz (fekveskor is), akkor felebred(het), es o "lat munkahoz" :)
En ugy tapasztaltam, hogy leuleskor, es foleg eveskor (olyankor ulok) rakezdi, de a tiszteletdre most is rugott egy nagyot a kis hamis! :)
egy 30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!