Alacsony testhőmérséklet jelenthet bajt? 35hkm
Ha digitálissal méred hónaljban, akkor 0,5 fokot hozzá kell adnod. Plusz hiába csipog, ott is ki kell várni az 5 perces mérést.
Javaslom, mérd meg egy kölcsön hőmérővel, lehetőleg higanyossal, és ha ott is alacsony, akkor kell nézni egy pajzsmirigy hormont. (alulműködésnél esik a hőmérséklet)
A 36.3-akat digitálissal mértem, és hüvelyben, ébredéskor, ahogyan a szentkönyv előírta, időre is pontosan (mindig 6.30-kor keltem). Direkt erre a célra vettem, új elem volt benne, sértetlen volt, szóval működött.
Amit ma kaptam, ilyen fül-lázmérő, anyukámnak rendesen mutatta a hőjét, itt ült mellettem. Neki 36.5 volt. Nekem 3x próbáltuk mérni, mind3x 35.1 lett.
Ne higyj a digitalisnak 35.1 nem normalis testho. Mikor szuleszeten dolgoztam, akkor rank soztak egy fulhomerot. Sorbanmindenkinek 34.5-35.0 volt a hoje. Az is durva volt, h ereztuk, h nem annyi, amikor tapintottuk az anyukat. MEgtartottunk egy analogot es akinel bajt eszleltunk annak azt adtuk. Erdekes, h meg honaljban is tobbet mutatott az analog, mint a digitalis a fulben. Pedig elvileg a digitalisnal is ugyanazok az ertekek voltak feltuntetve lazkent, mint az analognal. Elvesztegetett penz volt az allamtol, h digitalisat adtak, de persze a higanyosat meg be szerettek volna tiltani.
Nekem digi szajhomerom volt, de nem mert rendesen az sem, mindig megragadt 36.3-nal. Az analoggal nagyon szep a gorbem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!