Kinek hol helyezkedik a placenta hátsó vagy mellső fali? Aki tudja a baba nemét az írja oda terhességi idő placenta helyzete baba neme
Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 19:08
11/18 anonim válasza:
23 hetes vagyok, hátsó fali a méhlepény és kislányom lesz.
Van egy fiam vele a mellső falon tapadt.
12/18 anonim válasza:
24 hetes vagyok,a mellső falon tapad és már 15 hetesen megmondták,hogy kisfiú lesz.
13/18 anonim válasza:
A jól olvastam itt mindenkinek kukis babája lett mellső falival ,bár biztosan véletlen de akk is ..:D
14/18 anonim válasza:
első fali, 18 hetes, kisfiú :)
15/18 Évi89 válasza:
nekem mellső fali és 99%ra mondta 2 uh-s doki hogy lány lesz :) :) 19 hetesen
16/18 anonim válasza:
érdekes téma szàmomra mert a màsodikat várjuk,és meglepetésnek akarjuk a nemét.De egy rokonom azt monza mellsőfalon kislàny hàtul fiu...jo hogy megcàfoltàtok köszönöm;) igy titok marad. amugy a kislànyomnàl mellsőfalin volt:)
17/18 anonim válasza:
18 hetesen megmondták,hogy kislány,és mellső falon.
18/18 anonim válasza:
Első fiú hátsó fali, második fiú mellső fali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!