Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes,2D uhn (vagyis...

12 hetes,2D uhn (vagyis pontosan 12+4 nél) lehet majd látni már a nemét? Látták valakinek a 12. heti uhn?

Figyelt kérdés

Sziasztok!annyira szeretném tudni, hogy mi lesz, fiú vagy lány...és nagyon reménykedem, hátha már ilyen korán meg tudja mondani a dokim, tudom, hogy kicsi rá az esély és nem lesz 100%os, de olyan profi a dokim, szupi a gépe, így nagyon reménykedem.:)))

Szerintetek?

és ha most 12+4 nél nem látni, akkor rá 2 hétre, ah elmennénk 4D uhra????a 14.héten nem korai???Ott már talán látnák nem???

olyan izgi

2009. ápr. 25. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:

12. héten a nemi szervek éppen csak kezdenek különbözni, szerintem esélytelen hogy bármit mondjon a dokid.

16. héttől van reális esélyed arra hogy megtudj valamit.

Persze nem tudom, mennyire lehet profi a gépe :)

2009. ápr. 25. 09:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát elvileg ha mond valamit, akkor lehet beletrafál, de azért még kicsit korai. Nekem is mondta a szonográfus 12 hét 3 naposan 4D és 2D alapján hogy kislány, és eléggé biztosra mondta,de nem élem bele magam.

Boldog babavárást!

2009. ápr. 25. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem 12hetesen mondta először a dokim,h kisfiam lesz! Azóta is ezt látják!

A 4D-s uh-ra nekem azt mondta,h a 24-27.hét közt a legérdemesebb elmenni! Akkor látható a legjobban a baba!

Boldog babavárást!

2009. ápr. 25. 12:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 12 hetesen rákérdeztem de azt mondta még ul korai majd a következőn talán. 16.-ik héten mentünk leközelebb és sima 2d-n rögtön mondta hogy tuti fiú. Most voltunk 20 hetesen is és még mindig az,mostmár én is nagyon jól láttam. 12 hetesen esetleg 4d-vel már lehet sikerül ha ugy fekszik.
2009. ápr. 25. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Az én dokimnak is profi a gépe, de nekem még a 12. héten nem látta, viszont a 16. héten 99%-ra mondta, hogy kislány. Most 25 hetes vagyok, azóta is mindig kislányt mond... Egyébként azt mondják, hogy a kisfiút hamarabb meg lehet mondani, biztosabbra lehet venni. Hogy a dokimat idézzem: "Amit látunk, az ott van. De amit nem látunk, az nem biztos, hogy nincs ott." :-)
2009. ápr. 25. 16:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia én az istenhegyi úton voltam és ott a genetikus azt monta 12 hetesen,h fölösleges nézni,mert még nem látni.18 hetesen mondta tuti fiú.Azóta se látni semmit:-( 32+5 kismama
2009. ápr. 25. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!