Van még valaki, aki pár nappal a pozitív teszt után kicsit megijedt az anyaságtól?
Figyelt kérdés
Hát én most pont így vagyok vele, persze nagyon szeretném a babát, remélem minden rendben van vele és rendben is lesz, de közben egy kicsit megijedtem, ez nagy változás lesz, igaz még az elején vagyok, még orvosnál se voltam, de kicsit ijesztő is!!! Örülök is, boldog is vagyok, közben attól is félek, nehogy valami baj legyen a babával, nehogy elmenjen, de közben az anyaságtól is félek!!! Vagy csak a hormonok játszanak velem???2011. szept. 19. 06:45
11/14 anonim válasza:
Vannak napok,amikor elfog a rettegés, pánik, minden... Nem vagy vele egyedül.
12/14 krisztivan válasza:
Mindig van egy kis félsz még 1 éves fiam mellett is.Az elején mindenki kérdezte tőlem hogy félek-e a szüléstől?Mondtam hogy a szüléstől nem na,de ami utána lesz!Ez szerintem így van rendjén.
13/14 Imelda20 válasza:
szio hat szerintem nem a hormonok. Enis bejedtem amikor megjelent a ket csik igaz megcsak 18 voltam de stabil kapcsolatom volt jo anyagi hater es tervezett baba volt inkabb attol jedtem be hogy kepes vagyoke erre a feladatra. Es igen kepes voltam es vagyok mos van egy 21 honapos fiam enivalo kis cukorfalat es a ferjemmel imadjuk ot es jo donteseket hoztunk o eletem minden percenek ertelme
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kezecske!!! :)))
2011. szept. 19. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!