Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18. heti ultrahangon mennyire...

18. heti ultrahangon mennyire biztosra tudják már megmondani a baba nemét?

Figyelt kérdés
Volt akinek eltalálták, biztosra mondták?
2009. ápr. 24. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem csak a 33. héten mondták meg, mert szégyenlős volt a lánykám :) a barátnőmnek már megmondták akkor, h lány, és lány is lett:)
2009. ápr. 24. 09:46
 2/10 anonim ***** válasza:
nekem látták, mert jól feküdt. bár mikor mondták, még nem hittem el 100%-ra:-) utána nem sokkal mi voltunk 4D ultrahangon, ott szépen látszott hogy fiú, annak már jobban hittem. ez teljesen a baba fekvésétől függ. van akinél akárhányszor próbálják megnézni, nem tudják:-)
2009. ápr. 24. 09:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Nálunk mondták hogy lehet venni a kék ruhácskákat, ebből már nem lesz lány!

Ha nem mutatja magát, akkor viszont nincs mit tenni.

Illetve ha lányt sejtenek, abból még könnyebben lehet fiú (csak épp nem látszik a lényeg).

Ha fiút mondanak az a szájhagyomány szerint biztosabb, mert látnak valamit, ami nem igazán összetveszthető semmivel.

Persze én is hallottam már mindenféle esetről, de a nagy statisztika így áll össze a fejemben :)

4/10 anonim ***** válasza:
Nekem már a 19.héten megmondták hogy kisfiú lesz:)28 hetes kismama
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha a baba megmutatja magat akkor biztos.De szemelyes tapasztalatbol mondom hogy nekem a 19 heten meg nem mondtak meg ,sot,tisztelet a dokinak nem is talalgatott,pedig lehet hogy mar latott valamit,viszont a 22 heten alig hogy elerintette a hasamat maris mondta hogy kislany,mutatta a nagyajkakat,huvelynyilast,szoval100%-ra.Erdemes turelmesnek lenni,mert feleslegesen kiadott penz is egyben ha nem latszik amiatt hogy tul koran mesz.Ja!Tanacs:lehet hogy hallottal arrol hogy ha iszol kolat elotte,jobban fog majd mozdulni es akkor tobb latszik majd ,en bedoltem ennek a hulyesegnek es a baba annyira felporgott hogy egy rendes felvetelt nem tudott csinalni rola a doki!
2009. ápr. 24. 09:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem a 16.-ik héten mondta hogy egyértelmű fiú. 2d-s uh-n.

Most voltunk a 20.-ik héten is és még mindig fiú:-)

2009. ápr. 24. 09:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem a 12.heti uh-n 2d-n,teljes magabiztossággal állította a doki,hogy fiú.1 hét mulva megyek 4D-re,kíváncsi leszek,hogy tényleg fiú-e.

17 hetes pocis

2009. ápr. 24. 10:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

én minden vizsgálaton fiú voltam, ameddig meg nem születtem. akkor látták, hogy nincs "szerszámom" :)

mondjuk ez már 22 éve volt :) azóta nekem is van 2 gyerekem.

2009. ápr. 24. 10:01
 9/10 A kérdező kommentje:

Húú, :) Köszi a sok választ! 12 hetesen voltunk 4D-s uh-n ott biztosra állította a doki hogy kislány, de hát azért egy kicsit korai...remélem úgy fekszik majd hogy látjuk! :)

Persze a legfontosabb, hogy egészséges legyen!!!!

Nagyon sok boldogságot Mindenkinek!

2009. ápr. 24. 10:29
 10/10 anonim válasza:
Szia.Nekem tutira mondták,hogy kisfiú,és tényleg az.
2009. ápr. 24. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!