Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes nőnek milyen határok...

Terhes nőnek milyen határok között mozoghat elfogadhatóan a vércukorszintje?

Figyelt kérdés
Illetve van-e különbség a határok között terhes és nem terhes nő esetén?
2009. ápr. 24. 09:19
 1/3 anonim ***** válasza:
4 - 7 között van a normál azt hiszem, ez az éhgyomri vércukor érték. Nincs különbség hogy terhes vagy-e vagy sem.
2009. ápr. 24. 10:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem éhgyomorra 4,4 lett, terhelére 7,4 a védőnő azt mondta határeset mert 7,8tól cukorgondozóba küldik a kismamát, de nekem már ezzel a 7,4gyel is óvatosan kell bánni a cukorral, hoszen fő az óvatosság, nem akarom, hogy a hülyeségem miatt a kis drágámnak valami baja legyen, ha kell nem is egyem egyáltalán cukrosat, na meg hát amúgy is elég parás kismama vagyok,

24 hetes kismama:

2009. ápr. 24. 12:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!Nincs különbség a diabeteszes és terhes cukor között.3,5-5,8-ig van a normális.Van,akinek 2,5 az éhgyomri,az se probléma.Ha 5,8felé megy a terheléses,akkor ajánlatos diétázni.Régen a 7-7,5 még jó volt,de a határértéket levitték sajnos és most sokan paráznak.Én azt mondom,ha 10 alatti a terheléses,akkor még baja nem lesz a babának,de a diéta mindenképp ajánlatos az inzulin elkerülése érdekében.Nekem az első terhességemben állapitották meg a cukorbetegséget,terheléses sokszor volt 9,8 és 13 is.A 2.,3.-kal nem volt gondom.Epe műtétemet elbaltázták,akkor lettem inzulinos és igy is hordtam ki egy terhességet.Egészségesek a gyerekeim!
2009. ápr. 24. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!