Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan terhesvitamin amit...

Van olyan terhesvitamin amit eü. pénztári kártyára meg tudok venni?

Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan hogy kiadák e a gyógyszertárban reméltem ti tudtok segíteni:)
2009. ápr. 24. 08:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia!Gravida,elevit mindkettőt állják!Én elevitet vettem.
2009. ápr. 24. 08:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A gyógyszerész megtudja nézni a dobozon vagy a gépbe,h van e OGYI száma a vitaminnak, nekem azt mondták múltkor, h bármit lehet venni aminek van ilyen száma. Aminek nincs az sajna nem lehet.

Én a femibiont szedem ez nem OGYI-s, de nekem ez vált be.

Szia

2009. ápr. 24. 08:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat jó lenne ha nem kellene érte fizetni ha már ott van az a csúnya kártya a doki nekem is elevitet ill. gravidiát javasolt:) Persze ettőle függetlenül ami kell az kell:) Csak olvastam h olyan sokmindent meg lehet venni kártyára gondoltam ezeket is:)
2009. ápr. 24. 08:50
 4/7 anonim ***** válasza:
elevitet és Gravidát tuti lehet egészségpénztári kártyára venni. Én Elevitet szedek és Én is kártyával "fizettem".
2009. ápr. 24. 09:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy kérdezek itt, de ehhez a kártyához hogyan lehet hozzájutni?

Mi a menete?

2009. ápr. 24. 13:46
 6/7 A kérdező kommentje:

szia utolsó

Nekem úgy van hogy a párom a munkahelyén megigényelte. De úgy tudom ha beírod neten a keresőbe hogy egészségpénztárak akkor az önkéntesek egyikébe belépve kapsz kártyát... pontosan sajnos nem tudom:(

2009. ápr. 24. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!Én Tescoban dolgozom,ott adják hozzájárulásként,és minden hónapban utalnak rá 3600ft-ot.

első

2009. ápr. 24. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!