7-8hetesen mennyire pontosan tudják ultrahang alapján megállapítani a terhesség korát?
Szia!
A terhesség korát a 12. hétig tudják a legpontosabban megállapítani. Nekem 7 hetesen a crl 10 mm volt, és láttuk már hogy ver a kis szive. Ja, nekem a 16. hétig hüvelyi uh-t csináltak.
A terhesség elején tudják a legnagyobb pontossággal megállapítani a terhesség korát,mert ilyenkor még a picik közel azonosan fejlődnek.
Nekem 8 hetesen 18 mm volt (CRL).
Szia!
Arra gondolsz,hogy 2 hónappal idősebb terhes is lehetsz esetleg?
Ha nézték uh-n,akkor kizárt,mert azt mondták volna.
Amúgy a 12hét körülig kifejlődik majdnem mindene,akkor már egy ici-pici emberke.
Ebben az időszakban tudják a legpontosabban,szinte napra megállapítani a korát,mert ekkor még majdnem naponta változik.
Ja,és nem csak a méretek a fontosak,az eltérhet a gépek és a doki miatt is.A fejlettsége alapján mondják meg mennyi idős.
Nézz fel ide,itt láthatod ahogy hétről hétre fejlődik a babád:www.babanet.hu terhesség hétről-hétre
Boldog babavárást,üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!