Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhesen nem kicsi a...

7 hetes terhesen nem kicsi a 4 mm-es embrió?

Figyelt kérdés
papíron 8 hetes vagyok,de azért vagyok mégis 7 hetes,mert 1 héttel később fogant és ebbe biztos vagyok.
2011. szept. 16. 17:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%

Remélem megmarad és nem lesz gond! Ilyenkor szerintem még változhat.

A kisfiam 6+4 hetesen 9,8mm volt a kislányom 7 hetesen 11mm.

2011. szept. 16. 19:00
 12/25 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Szerintem ne aggódj! Lehet tényleg fiatalabb még lehet ha később fogant a 7hetet se töltötte csak 6.5 hetes.

Én szeptember 5én voltam dokinál,akkor már 1.5 hónapja késebb augusztusba meg se jött, menzesz szerint legalább 6.5 hetesnek kellett volna lennem. A doki talált egy mindössze 3mm-es petezsákot( ez hétfőn volt, előtte pénteken semmit nem találtak) Sokakat olvastam, korombelieket sokkal nagyobb volt a petezsák. Egy hónap múlva kell visszamennem, vagyis már csak 2.5 hét, érzem hogy velem van a baba, mert okoz egy kis émelygést:) Nem lesz gond, csak korai terhesség,neked legalább mrá a babát is megtalálták, én még retteghetek,nehogy üres legyen a petezsák.

2011. szept. 16. 19:17
 13/25 anonim ***** válasza:

Ird meg mindenképp, hogy mit mondott a doki!

Szoritok.

2011. szept. 16. 19:35
 14/25 A kérdező kommentje:
szia!hát igen megértem az aggodalmad.akkor most én is azt mondom neked,lehet később fogant.3 mm-es petezsák szerintem is kicsi :( 1 hónap?hogy bírod? nem gondolkodtál,hogy közbe megnézeted máshol?én nem bírnám ki :)gondold meg esetleg.neked is ez az első terhességed?
2011. szept. 16. 19:51
 15/25 A kérdező kommentje:
kedves 18:55-ös,köszönöm és sajnálom,hogy neked nem jött össze.azóta?
2011. szept. 16. 19:53
 16/25 anonim ***** válasza:
65%
Igen első! ÉS meglepetés baba! A párommal úgy voltunk vele, ha jön,had jöjjön, de augusztusba alig voltunk együtt, és lám kopogtatott a gólya:) Tudod szakrendelésen nem találták és magán rendelésen néztük hétfőn,akkor találtuk a 3mm-es petezsákot:) Nagyon rendes kedves doki, nála is szeretnék szülni, így türelmes vagyok, már csak azért is,mert ha tényleg nagyon korai (3-4hetes) akkor az az egy hónap kell,hogy biztosan lennie kell addigra babának és szívverésnek is! Ha elmennék máshova és még mindig csak petezsák,de baba sehol, attól kapnék gutaütést:) De nagyon nehezemre esik várni:(
2011. szept. 16. 19:56
 17/25 A kérdező kommentje:
igen,reménykedjünk,hogy azért kicsi még a petezsák mert tényleg nagyon fiatal terhes vagy.nem voltam még én sem terhes,de érzem,hogy legalább a 12.hétig nagyon fogok félni annak ellenére,hogy nem ez a helyes hozzáállás.utána meg azért,mert megszületik és onnantól kezdve mi felelünk érte.
2011. szept. 16. 21:32
 18/25 anonim ***** válasza:
72%

szia

nem olvasom el ne haragudj a sok választ

de szerintem kicsi.

nekem 7 hetesen 9 mm volt pulzáló szívvel.

de biztos van pár mm eltérés ilyenkor !

minden jót !!

2011. szept. 16. 21:36
 19/25 anonim ***** válasza:
85%
18:55-ös vagyok. Ez a múlt héten volt, de nem is ezért írtam, csak szerintem is kicsi,meg a szívhang.. De Isten ments, hogy baj legyen,csak ez nekem már a második és az első meg még kisebb volt.. De veled legyen minden rendben,szívből kívánom!!
2011. szept. 16. 21:45
 20/25 A kérdező kommentje:
köszönöm!én meg azt,hogy legközelebb sikerüljön!
2011. szept. 16. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!