Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes vagyok, és már hetek...

28 hetes vagyok, és már hetek óta 99 cm-ert mérek a haskörfogatra, sőt van amikor reggel, csak 98. Az uh szerint minden oké, méretek rendben. Akkor miért nem nő a has?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nekem is 4 hete egyforma nagyságú pedig jöv.héten már én is 29 hetes vagyok és 98cm a haskörfogatom!ne szomorkodj,én is ebben a cipőben járok
2009. ápr. 23. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:
38hetesen nekem 105
2009. ápr. 23. 09:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg másképp helyezkedik a baba, mint eddig, olyan pozíciót igyekszik felvenni, hogy kényelmesen elférjen. Szerintem ez a haskörfogat mérés is csak egy olyan tök felesleges "vizsgálat", ami semmire nem jó, csak arra, hogy az idegeinket borzolja. Az uh úgyis megmutatja, ha nem nő a baba. Ha meg a baba nő, a hasad nem, akkor csak nyertél azáltal, hogy elkerülöd a striákat.....
2009. ápr. 23. 09:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is teljesen OK, nekem 21-ről 28-ig 4 cm-t nőtt, (90-94) közben a bébi óriásit, 60 dkg-ról, 1,8 kgra az UH szerint.

32- hétre lett 98, 35-re 100. És többször is stagnált hetekig, már nem is mértem csak nagyon ritkán. Ha csinálsz fotókat a pocakodról, akkor látszik hogy szakaszosan nő, kidudorodik, aztán utánanő nagyobb felületen, fent-lent. Én erre jutottam :)

2009. ápr. 23. 09:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 36hetes vagyok,és nekem 97.Szerintem nincs ok aggodalomra
2009. ápr. 23. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!