Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Petefészek ciszta után esett...

Petefészek ciszta után esett valaki teherbe?

Figyelt kérdés

Cisztát (2 db-ot) találtak egyik petefészkemben, amire még nem volt példa. Babát tervezünk, mik lehetnek a kilátások?

Nagyon aggódom...

2009. ápr. 22. 15:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Már szültem is, 34 éves vagyok, lehet, hogy utolsó esély?
2009. ápr. 22. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Bár nem ugyanaz a kettő, mert én PCOS vagyok, de spontán estem teherbe, a kisfiam 4 hónapos múlt.
2009. ápr. 22. 15:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Igaz nekem nem a terhesség előtt közvetlen de nekem már sokszor volt cisztám. Több éven keresztül mindig volt.Egyet meg is műtöttek. Terhességem előtt 1 évvel volt utoljára!!
2009. ápr. 22. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 15 évesen kivették a petefészkemet, mert annyira cisztás volt, ezt látták a legjobb megoldásnak. Volt már 4 terhességem:))) Ill. most van a 4.
2009. ápr. 22. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok, csak az egyiket vették ki, természetesen:D Sok szerencsét:)
2009. ápr. 22. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!