SOS, NAGYON FONTOS! Ugye nem lesz baja a babámnak?
Voltam terheléses inzulinon,ahol ezek lettek az eredményeim:
Progeszteron: 33,6 nmol/L
Az inzulin értékeim: 60' 71,0 mIU/L, 120' 66,6 mIU/L
Pénteken és szombaton is csináltam tesztet,ami pozitív lett...tehát terhes vagyok,félek,hogy ezek miatt az értékek miatt elveszíthetem a babámat...kérlek segítsetek!!!hétfőn tudok csak dokihoz menni,ha ki tudok könyörögni a recepción egy időpontot...
Nagyon kívánom neked, hogy megmaradjon a baba!!
Ez inzulinrezisztenciának néz ki, gyógyszeres kezelés kell rá, mozgás és diéta.
Próbálj nem stresszelni, attól is ingadozik az inzulinszint.
Köszönöm a tanácsokat is :) szerintetek mennyi az esély,hogy megmaradjon a baba?
Az utolsó mensesem első napjától számítva pont ma vagyok 6 hetes terhes...
Sajnos ezt mi laikusok nem tudjuk. Menj el dokihoz holnap, talán ad valamilyen gyógyszert. Nekem már a teherbeesés előtt kiderült az IR, így én már szedtem a gyógyszert amikor terhes lettem.
Szurkolok, hogy minden rendben legyen.
36h km
Nekem is IR-em van. Akkor derült ki, amikor elmentem az első pocaklakó vizsgálatra, jó későn, mert vérezgettem menszi időben, és nem is gondoltam arra, hogy pocaklakóm van. 3 hónapos terhes lehettem, mikor először látott a doki. Az én babám hormonpótlás nélkül is megmaradt, ráadásul abban az időben még kőkeményen dolgoztam is (itthon, ház körül, akkor még építkeztünk). Szóval szerintem ha a babád élni akar, nem csak egy kósza szellem (bocsi, én így szoktam hívni a korán minket itthagyó babákat), akkor élni is fog :) De azért dokinál bizonyosodj meg mindenről, lehet nekem épp szerencsém volt, sőt....
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!