Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11+5 hetes vagyok. Kb.2 hét...

11+5 hetes vagyok. Kb.2 hét émelygésem volt, de az is már másfél hete elmúlt. Ma reggel azonban megint hánytam. Ez normális vagy baj lehet?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 10:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Teljesen normális!

Én is hasonlóan voltam!

most 26 hetes vagyok

Ne aggódj!!!!! :)

2009. ápr. 22. 10:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Normális! Én mondjuk nem hánytam de hányinger volt. Volt hogy egész nap, aztán pár napig semmi. Még a 13. héten is voltak nehezebb napok! Nincs ezzel baj!

Boldog babavárást!

2009. ápr. 22. 10:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak rosszulléteim, minden reggel úgy keltem fel, mint ha gyomorszájon rúgtak volna! aztán a 11.hét környékén elmúlt a hányinger, sőt a mellem sem feszült annyira. Azt hittem túl vagyok az első "megpróbáltatásokon", aztán kb. másfél hétre rá megint hányingerrel keltem, de már nem tudtam visszatartani, hánynom kellett, aztán másnap megint és megint és megint! :):):) Most, 15 hetesen ismét picit jobb és az energiám is sokkal több!

100 szónak is 1 a vége: teljesen normális :)

Kellemes babavárást!

2009. ápr. 22. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!