Mi lehet az oka a hüvelynyilallásnak? Voltatok már hasonló-cipőben-?
Nekem is van néha ilyen. A múlt héten voltam a dokinál és mondtam neki ezt és erre ő azt mondta, hogy ez természetes és nem kell vele foglalkozni. Pedig én is azt hittem, hogy ez valaminek a jele(pl nyílik a méhszáj). Meg sem vizsgált. Remélem tényleg nem jelent semmi különöset, max annyit, hogy a babócám szépen helyezkedik befele. :)
Azért ha beszélsz a dokival vagy védőnővel, említsd meg! Tudjon róla! Minden jót!
34 hetes kismami
Nekem sincs fogadott, a kórházba járok és akihez szoktam menni, ő sem épp egy vizsgálóbajnok! Megmondta, hogy nem piszkál meg, ha nincs olyan panaszom. És amúgy én meg a 7. hét óta nem is voltam megvizsgálva hüvelyileg (csak uh-ok voltak). Csak idegesítő, hogy nem tudom, mi a helyzet odalent. Nem az hiányzik, hogy állandóan kotorásszon ott lent. Csak hát nem mindig van jele annak, ha valaki elkezd kinyílni, vagy hogy esetleg van valami fertőzésem. Na mindegy. 3 hét múlva megyek, akkor meg fog vizsgálni, kenetet vesz, meg ilyenek. Hacsak addig meg nem szülök! :)
Első voltam
Szia!
Igen vannak jóslóim kb.2 hete.Lehet,többet kéne pihenni...Sok sikert a dokinál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!