Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Klion d-100 hüvelytablettát...

Klion d-100 hüvelytablettát kaptam tegnap a dokitól! Mellékhatásként előfordulhat, h égető érzést érzek. Ez miért van?

Figyelt kérdés

Mivel nálam ez a mellékhatás előfordul,abba kell hagynom a használatát?

24hetes km.

2009. ápr. 22. 09:16
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

szia!

Látom valaki tegnap is írt a klion miatt:)

Fogalmam sincs , mi ez a szer ; de nekem canesten hüvelykúpot írtak fel , az nem okozott ilyen dolgokat. Nálam.

35 hetes kismami

2009. ápr. 22. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Valamely gyógyszerek használatakor a tünetek átmenetileg felerősödhetnek az elején, de nem tudom, hogy ez esetben is így van e. Nekem a Klion kismamaként nem egyszer vérzést csinált, de szerencsére nem lett bajunk, felmarta a nyálkahártyát:( Nem akartalak megijeszteni, csak ilyen is előfordul...

Boldog babavárást, mielőbbi gyógyulást!

3 hós kislány anyukája

2009. ápr. 22. 09:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is ezt használom,az első tabletta után égtem,viszkettem,de a másodikat már észre sem vettem. Nem tudom mennyit használtál,de ha a 3.4. után is maradnak a tünetek,szerintem hívd fel az orvosod!

Boldog Babavárást!

28 hetes kismama

2009. ápr. 22. 10:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább Canestent használtam, az semmi gondot nem okozott-terhesen sem.A Klion nagyon erős szer.
2009. ápr. 22. 10:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

10:20-as,még csak egyet használtam,tegnap este!

2009. ápr. 22. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!