Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltatok már úgy hogy a baba...

Voltatok már úgy hogy a baba "lefelé" rugdosott?

Figyelt kérdés
biztos voltatok így, csak olyan furcsa és egy kicsit fáj. tegnapelőtt rendesen megilyedtem, olyan érzésem volt mintha ki akarna jönni belőlem, rendesen szorítottam össze magam...:-S előtte rengeteget járkáltam, azthittem h nyílik a méhszájam... de utána néztem, azt írják h azt nem érezni... akkor csak a rugdosása volt ilyen fura?! 21 hetes első babás kismama
2009. ápr. 22. 08:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy éppen a lábai vannak lent, és ezért érzed, ohy ott rugdos erősen. Az enyémek olyanok voltak, mint a ringlispil, állandóan máshol rúgtak.. 4 gyerekes anyuka
2009. ápr. 22. 08:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is volt olyan, menni sem mertem mert azt hittem, kiesik a baba. Valószinü, hogy a méhszájadat rugdossa! 38hetes km
2009. ápr. 22. 08:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, nekem volt ilyen. Ki is derült az oka: farfekvéses volt a baba. De ne aggódj, ha nálad is így van, bőőőőőőven van ideje megfordulni!
2009. ápr. 22. 08:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 21 hetes vagyok csak második babás és nekem is szokott lent rugdosni,néha nem is értem hogy érezhetem annyira lent és ha erőteljesebb akkor bizony van hogy nem esik jól nekem sem. Tegnap voltam uh-n és a doki mondta hogy a méhszáj kemény és zárt,viszont néztem a leleten hogy faros nekem is még a drága ugyhogy ezért kapunk valószinű nagy rugikat oda:-)
2009. ápr. 22. 10:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 24 hetes első babás vagyok.Akkor érzem,hogy lent rúg amikor ülök.Néha elég bizarr.Ilyenkor ledőlök egy kicsit,hogy "kússzon" feljebb,ez néha segít.Dokihoz ma megyek majd rákérdezek,hogy mi van ilyenkor?De biztos még farfekvéses és azért van ez.

Boldog babavárást kívánok!!

2009. ápr. 22. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!