Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes kismamák, eddig hány...

19 hetes kismamák, eddig hány kilót híztatok?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam nőgyógyásznál, aki rákérdezett, hogy eddig mennyit szedtem föl (4 kg-t), és azt láttam rajta, hogy picit sokallja. Pedig szerintem ez egyáltalán nem sok. Azt mondta, hogy az lenne az ideális, ha innentől nagyjából havonta 1 kg-t híznék.

Azzal egyetérek, hogy érdemes odafigyelni a súlyra, illetve hogy mozogjunk, legyünk fitt kismamák, de mindenhol mást olvasok a terhesség alatt felszedett kilókról.

2009. ápr. 22. 08:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A 20. hétig kellene 4 kgt hízni, de ez nem szentírás!!!

Én az első terhességemnél 22 kg-t szedtem fel, és tök kiegyensúlyozott, boldog és főleg egészséges babám lett.

Nem azt mondom, hogy ez a jó, de nem kell kőkeményen ragaszkodni az etalonhoz!

Úgyis jön a nyár, egyre több zöldség és gyümölcs lesz, azok meg nem hízlalnak!:)

2009. ápr. 22. 09:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 4kiló egyeltalán nem sok a 19.hétig!

Én addig 11kilót hiztam!

24hetes km.

2009. ápr. 22. 09:18
 3/4 anonim ***** válasza:
83%

Én 4 kilót fogytam eddig. 20 hetes vagyok. A baba szerencsére az "előírtnak" megfelelő méretekkel rendelkezik, de nyugodtabb lennék, ha én is inkább híztam volna. Még mindig sokat hányok, nem bírok rendesen enni, pedig előtte.....

Úgyhogy ne aggódj a hízás miatt, inkább felfelé menjenek a kilók, mint lefelé :(

2009. ápr. 22. 09:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Én most töltöttem a 20.-ik hetet és 3 kiló jött fel,(51 kg-ról indultam)de csak pocakom van. Azt mondta a védőnő,hogy teljesen rendben van. Hozzáteszem hogy 5 éve a lányommal is kb igy indultam és 15 kg plusszal mentem szülni,nem szólt egy rossz szót sem akkor se senki. 2 hónap mulva már le is adtam. Remélemmost sem lesz nagyon másképp:-) Szerintem a Te hizásod is ideális.
2009. ápr. 22. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!